Patrik ŘÍHA

Bachelor's thesis

Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.

The influence of share of selected legumes and herbs on senzoric quality of conserved biomass
Abstract:
Cílem této bakalářské práce bylo vyhodnocení jakosti konzervované biomasy v závislosti na složení vzorků pomocí senzorického hodnocení jednotlivých ukazatelů kvality travních siláží. Byla hodnocena silážovatelnost vybraných druhů jetelovin, bylin a porovnány se vzorkem siláže z kukuřice seté. Mezi hlavní ukazatele se zařadily barva, vůně, plesnivost a hnití, konzistence a jako poslední byl vypočten …more
Abstract:
The aim of this thesis was to evaluate the quality of preserved biomass in dependence on the composition of samples by sensory evaluation of individual quality indicators of grass silage. The silage of selected types of clovers, herbs was evaluated and compared with a sample of silage from maize. The main indicators included color, fragrance, moldy and rotting, consistency and the last point was counted …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 6. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Milan Kobes, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŘÍHA, Patrik. Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.. Č. Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

UNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE

Faculty of Agriculture

Bachelor programme / field:
Animal husbandry / Animal husbandry

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses qt3sf5 qt3sf5/2
8/7/2020
Folders
Files
Bulánová, L.
9/7/2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.