Bc. et Bc. Eliška Hrežová
Bakalářská práce
Atlas porcí
Atlas of servings
Anotace:
Atlas porcí je nástroj pro hodnocení nutriční spotřeby. V České republice není atlas porcí dostupný, proto bylo cílem vytvořit jeho návrh na základě zahraniční literatury. Práce předkládá první systematický návrh pro tvorbu atlasu porcí v českém prostředí s ohledem na potenciální confoundery. Počáteční fáze se zaměřila na literární rešerši, z níž byly vybrané kroky v následující fázi aplikovány do …víceAbstract:
A food portion atlas is a tool for evaluating nutrient consumption. There is not a food portion atlas available in the Czech Republic, and therefore the goal was to create a proposal for one on the basis of literature from abroad. This work presents the first systematic proposal for creating a portion atlas in the Czech environment with a view to potential confounders. The initial stage focuses on …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2015
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/jkhna/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
- Vedoucí: Mgr. Bc. Tomáš Pruša
- Oponent: Ing. Bc. et Bc. Aneta Pohořalá
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasarykova univerzita
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
-
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Overview of food waste in South American Countries for the last 10 years.
Renata Sarybaeva -
Porce vs. výživové doporučené dávky u dětí do 18 let
Martin Krobot -
Food waste management v podnicích služeb cestovního ruchu
Nikola SISMILICHOVÁ