Bc. et Bc. Eliška Hrežová
Bachelor's thesis
Atlas porcí
Atlas of servings
Abstract:
Atlas porcí je nástroj pro hodnocení nutriční spotřeby. V České republice není atlas porcí dostupný, proto bylo cílem vytvořit jeho návrh na základě zahraniční literatury. Práce předkládá první systematický návrh pro tvorbu atlasu porcí v českém prostředí s ohledem na potenciální confoundery. Počáteční fáze se zaměřila na literární rešerši, z níž byly vybrané kroky v následující fázi aplikovány do …moreAbstract:
A food portion atlas is a tool for evaluating nutrient consumption. There is not a food portion atlas available in the Czech Republic, and therefore the goal was to create a proposal for one on the basis of literature from abroad. This work presents the first systematic proposal for creating a portion atlas in the Czech environment with a view to potential confounders. The initial stage focuses on …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2015
Identifier:
https://is.muni.cz/th/jkhna/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2015
- Supervisor: Mgr. Bc. Tomáš Pruša
- Reader: Ing. Bc. et Bc. Aneta Pohořalá
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Specializations in Health Science / Dietitian
Theses on a related topic
-
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Overview of food waste in South American Countries for the last 10 years.
Renata Sarybaeva -
Porce vs. výživové doporučené dávky u dětí do 18 let
Martin Krobot -
Food waste management v podnicích služeb cestovního ruchu
Nikola SISMILICHOVÁ