Vliv uživatelských hodnocení na zákazníka při výběru restaurace – Bc. Daniel Demarteni
Bc. Daniel Demarteni
Bakalářská práce
Vliv uživatelských hodnocení na zákazníka při výběru restaurace
The impact of reviews on customer during restaurant selection
Anotace:
Tématem této práce je problematika vlivu uživatelských hodnocení na zákazníka při výběru restaurace. Hlavním cílem je stanovení strategie práce s recenzemi pro jednotlivé zákaznické segmenty. Závěrečná práce je rozdělena na dvě části, a sice na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části práce je uvedeno nákupní chování, kde je přiblíženo nákupní chování a nové technologie a rozhodování …víceAbstract:
The topic of this thesis is the issue of the influence of user ratings on the customer when choosing a restaurant. The main objective is to establish a strategy for working with reviews for individual customer segments. The final thesis is divided into two parts, namely the theoretical part and the practical part. In the theoretical part of the thesis there is a shopping behavior, where shopping behavior …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/vnw1z/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 1. 2019
- Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa
- Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DEMARTENI, Daniel. \textit{Vliv uživatelských hodnocení na zákazníka při výběru restaurace}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/qu3fjg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví