Bc. Alena Zutisová

Bachelor's thesis

Vliv ukrajinské kuchyně na Volyňské Čechy

The influence of Ukrainian cuisine on Volhynian Czechs
Anotácia:
Cílem bakalářské práce je identifikovat období od počátku přesidlování Čechů na Volyň až do současnosti z gastronomického hlediska a zkoumat vliv ukrajinské kuchyně na českou kuchyň.
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to identify the period from the beginning of the resettlement of the Czechs until present from a gastronomic standpoint and examin the influence of ukrainian cuisine on czech cuisine.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/anydg/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
  • Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)