Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin – Martina CUKROVÁ
Martina CUKROVÁ
Bachelor's thesis
Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin
Starch determination and basic chemical parameters of cereals
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na chemické charakteristiky u vybraných druhů obilovin. Teoretická část obsahuje popis obilovin, chemické složení obilného zrna, pěstované druhy u nás a ve světě a popis vybraných druhů obilovin. V experimentální části je uvedeno stanovení jejich základních chemických charakteristik.Abstract:
The bachelor thesis is focused on the chemical characteristics of selected cereals species. The theoretic part contains characteristic of cereals, chemical structure of grain, species, that are grown in our country and the world and a description of selected species. There is the determination of basic chemical characteristics (moisture, ash, starch) in experimental part.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2010
Identifier:
14834
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2010
- Supervisor: Ing. Daniela Kramářová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CUKROVÁ, Martina. \textit{Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2010. Available from: https://theses.cz/id/qvu34c/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
CUKROVÁ, Martina. Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies