Martina CUKROVÁ

Bachelor's thesis

Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin

Starch determination and basic chemical parameters of cereals
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na chemické charakteristiky u vybraných druhů obilovin. Teoretická část obsahuje popis obilovin, chemické složení obilného zrna, pěstované druhy u nás a ve světě a popis vybraných druhů obilovin. V experimentální části je uvedeno stanovení jejich základních chemických charakteristik.
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the chemical characteristics of selected cereals species. The theoretic part contains characteristic of cereals, chemical structure of grain, species, that are grown in our country and the world and a description of selected species. There is the determination of basic chemical characteristics (moisture, ash, starch) in experimental part.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2010
Identifier: 14834

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 6. 2010
  • Supervisor: Ing. Daniela Kramářová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

CUKROVÁ, Martina. Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies