Ilona LACINOVÁ

Bakalářská práce

Způsoby konzervace hub

Methods of preservation of mushrooms
Anotace:
Práce je zaměřena na metody konzervace hub, zejména v průmyslu. Obsahem je charakterizovat houby z botanického hlediska, dále popsat chemické složení hub a jejich význam z potravinářského hlediska. Práce se také zabývá otravami a potížemi, které způsobují jedovaté houby nebo houby nedostatečně upravené před konzumací. Důraz je kladen na houby vhodné k průmyslovému zpracování a na samotné způsoby konzervace …více
Abstract:
The work focuses on fungi conservation methods, particularly in industry. The content is to characterize the fungi of botanical terms, then describe the chemical composition of fungi and their importance in terms of food. Work is also considered a nuisance and health issues that are causing poisonous mushrooms or mushrooms before eating poorly prepared. Em-phasis is placed on fungi suitable for processing …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22709

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

LACINOVÁ, Ilona. Způsoby konzervace hub. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma