Produkční účinnost kukuřičné siláže sklízené technologií shredlage – Bc. Kristýna Hromádková
Bc. Kristýna Hromádková
Master's thesis
Produkční účinnost kukuřičné siláže sklízené technologií shredlage
Production efficiency of corn silage harvested by shredlage technology
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo porovnání působení kukuřičné siláže vyrobené z kukuřice sklízené technologií shredlage s klasicky sklízenou kukuřicí na mléčnou užitkovost a fyziologické parametry vysokoužitkových dojnic. Ke vzniku pokusu vedla hypotéza, že produkční účinnost kukuřičné siláže vyrobené z kukuřice sklízené technologií shredlage, bude mít vyšší produkční účinnost a příznivější působení na bachorovou …moreAbstract:
The main goal of the diploma thesis is to examine impact of the corn silage made of corn, that had been harvested by the shredlage technology, in comparison to the corn harvested the usual way. The impact is measured by the milk utility and by the fyziological parameters of dairy cows. The experiment was driven by the hypothesis claiming, that the production effciency of the silage made by the shredlage …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Boris Hučko, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HROMÁDKOVÁ, Kristýna. \textit{Produkční účinnost kukuřičné siláže sklízené technologií shredlage}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2019. Available from: https://theses.cz/id/qwuuso/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Animal Science / Animal Nutrition and Dietology
Theses on a related topic
-
Optimization of production process in milk industry
Sujeewa Buddhasiri -
Mléko a mléčné výrobky ve stravě dětí základních škol
Jiří Kučera -
Effect of calving season and age at first calving on milk production in Czech Fleckvieh cattle
Doris Aikins -
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
Aneta Náplavová -
Staročeské reálie - názvy jídel. Mléko a produkty z mléka
Marie Beňová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights