Produkční účinnost kukuřičné siláže sklízené technologií shredlage – Bc. Kristýna Hromádková
Bc. Kristýna Hromádková
Diplomová práce
Produkční účinnost kukuřičné siláže sklízené technologií shredlage
Production efficiency of corn silage harvested by shredlage technology
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo porovnání působení kukuřičné siláže vyrobené z kukuřice sklízené technologií shredlage s klasicky sklízenou kukuřicí na mléčnou užitkovost a fyziologické parametry vysokoužitkových dojnic. Ke vzniku pokusu vedla hypotéza, že produkční účinnost kukuřičné siláže vyrobené z kukuřice sklízené technologií shredlage, bude mít vyšší produkční účinnost a příznivější působení na bachorovou …víceAbstract:
The main goal of the diploma thesis is to examine impact of the corn silage made of corn, that had been harvested by the shredlage technology, in comparison to the corn harvested the usual way. The impact is measured by the milk utility and by the fyziological parameters of dairy cows. The experiment was driven by the hypothesis claiming, that the production effciency of the silage made by the shredlage …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Boris Hučko, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HROMÁDKOVÁ, Kristýna. \textit{Produkční účinnost kukuřičné siláže sklízené technologií shredlage}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/qwuuso/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika
Práce na příbuzné téma
-
Optimization of production process in milk industry
Sujeewa Buddhasiri -
Mléko a mléčné výrobky ve stravě dětí základních škol
Jiří Kučera -
Effect of calving season and age at first calving on milk production in Czech Fleckvieh cattle
Doris Aikins -
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
Aneta Náplavová -
Staročeské reálie - názvy jídel. Mléko a produkty z mléka
Marie Beňová
Název
Vložil
Vloženo
Práva