Bc. Zuzana REICHELTOVÁ

Master's thesis

Charakterizace proteinového spektra peridermálních a korových pletiv hlíz bramboru (\kur{Solanum tuberosum} L.) v souvislosti s výskytem obecné strupovitosti

Characterization of protein profile in peridermal and cortex tissues of potato (\kur{Solanum tuberosum} L.) tubers in relation to common scab occurrence
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor: 18637

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2011
  • Vedúci: doc. Ing. Jan Bárta, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

REICHELTOVÁ, Zuzana. Charakterizace proteinového spektra peridermálních a korových pletiv hlíz bramboru (\kur{Solanum tuberosum} L.) v souvislosti s výskytem obecné strupovitosti. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

UNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE

Faculty of Agriculture

Master programme / odbor:
Agriculture Engineering / Plant Biotechnology

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses qx1p60 qx1p60/2
22. 6. 2011
Složky
Soubory
Bulánová, L.
23. 6. 2011
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.