Bc. Kamil Mráček
Bachelor's thesis
Náklady na výrobu biopotravin
Costs of bio food production
Abstract:
Bakalářská práce zachycuje, zda jsou biopotraviny opravdu bio, jaký názor na biopotraviny mají lékaři, vědci a odborníci na stravování. Práce také zda je biopotravina vyrobena bez jakéhokoliv zásahu chemických látek při jejím pěstování a pokud už je požito stopové množství chemických látek, tak zda-li pak jsou splněny přesné podmínky, které jsou stanoveny při výrobě biopotravin. Práce také porovnává …moreAbstract:
This bachelor`s thesis is focused on bio food. It examines whether bio food is really bio and whether it is produced without use of chemistry during growing. Topic is also comparing cista of producing bio food and ordináty food.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2010
Identifier:
https://is.sting.cz/th/zriy6/
Thesis defence
- Date of defence: 31. 5. 2010
- Supervisor: doc. Ing. Josef Dobřický, CSc.
- Reader: Ing. Cyril Sigmund
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- všem autentizovaným
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Akademie StingSting academy
Bachelor programme / field:
Economic Policy and Administration / Financial Controlling
Theses on a related topic
-
Bio hotely a jejich vliv na životní prostředí
Daniela RAJTOROVÁ -
Porovnání zastoupení mastných kyselin u přírodních a bio jedlých rostlinných olejů
Markéta Pevná -
Porovnání bio a konvenčních kojeneckých výživ
Tereza ŠENKOVÁ -
Porovnání stanovení glykovaného hemoglobinu (HbA1C) metodou kapilární elektroforézy (Cappilarys 2, Sebia) a metodou HPLC (Variant, Bio-Rad)
Mai Huong Tranová -
Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě
Martina JAROŠOVÁ -
Analýzy trhu a dostupnosti biopotravin na vybraných lokalitách Jihomoravského kraje
Barbora Sedláková -
Zpracování podnikatelského záměru na výrobu biopotravin
Martin KAFKA -
Aktuální stav ekologické produkce, výroby a dostupnosti biopotravin ve vybraném regionu
Martin Maduda