Kvalita a rozsah uzenářských výrobků se zaměřením na deklarovaný obsah masa – Dana Janů
Dana Janů
Bakalářská práce
Kvalita a rozsah uzenářských výrobků se zaměřením na deklarovaný obsah masa
Quality and range of charcuterie products focusing on the declared content of meat
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá porovnáním etiket vybraných masných výrobků, konkrétně špekáčků a gothajského salámu od různých výrobců, s ohledem na obsah masa a další složky.Abstract:
This thesis compares the data on labels of selected kinds of sausages, namely speckwursts and gothai salami with respect to content of meat and other components.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15062/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JANŮ, Dana. \textit{Kvalita a rozsah uzenářských výrobků se zaměřením na deklarovaný obsah masa}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/qxmv9s/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová -
Klamavé označování výrobků a služeb se zaměřením na klamavé označování masa a masných výrobků
Jan Maršálek -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
Klára HUDCOVÁ -
Legislativní požadavky na označování vybraných druhů potravin
Denisa KLEINMANNOVÁ