Dana Janů

Bakalářská práce

Kvalita a rozsah uzenářských výrobků se zaměřením na deklarovaný obsah masa

Quality and range of charcuterie products focusing on the declared content of meat
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá porovnáním etiket vybraných masných výrobků, konkrétně špekáčků a gothajského salámu od různých výrobců, s ohledem na obsah masa a další složky.
Abstract:
This thesis compares the data on labels of selected kinds of sausages, namely speckwursts and gothai salami with respect to content of meat and other components.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví