Žaneta RACHVALOVÁ

Bakalářská práce

POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE

Comparison of Production Technology of Fruit Juices from Organic Production and Conventional Industrial Technology
Anotace:
Cílem práce je porovnání konvenčně vyráběných ovocných šťáv se stejnými výrobky po-cházejícími z produkce ekologického zemědělství. Zabývám se studiemi, které rozebírají rozdíly v obsahu živin, vitaminů a látek prospěšných pro lidský organizmus i nebezpečí dopadající na zdraví při požívání nevhodných nápojů plných nadměrného množství cukrů, umělých barviv, aroma a zbytku postřiků. V práci je také věnována …více
Abstract:
The purpose of the study is to compare conventionally produced fruit juices with the same products from organic production, to deal with studies that analyze the differences in nutrient content, vitamins and beneficial substances to human body and health hazards due to the enjoyment of unsuitable drinks full of excessive amounts of sugars, artificial colors, flavors and residual crop protection chemicals …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jitka Gálová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

RACHVALOVÁ, Žaneta. POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe