Vývoj sortimentu teplomilných zelenin pěstovaných v České republice ve vztahu ke klimatu – Ondřej Popp
Ondřej Popp
Bachelor's thesis
Vývoj sortimentu teplomilných zelenin pěstovaných v České republice ve vztahu ke klimatu
Trends in development of assortment of thermophilic vegetables grown in the Czech Republic in relation to climate
Anotácia:
V předkládané práci jsem se věnoval problematice klimatické změny a jejímu vlivu na způsob pěstování zeleniny v České republice. Klimatická změna představuje problém, se kterým se musí lidstvo vyrovnat. Jedním z nejvážnějších budou dopady na zemědělství. Problematika pěstování zeleniny v souvislosti s klimatickou změnou je ve světové i domácí literatuře zpracována jen málo. V této práci jsem podal …viacAbstract:
The presented work deals with the issue of clemitic change and vegetable growing in the Czech Republic. Climate change is a problem that humanity must face. One of the most serious impacts will be the impact on agriculture. The issue of vegetable growing in connection with climate change is rarely dealt with in the world and domestic literature. This work, therefore, presents a brief overview of the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Dr. Mgr. Vera Potopová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POPP, Ondřej. \textit{Vývoj sortimentu teplomilných zelenin pěstovaných v České republice ve vztahu ke klimatu}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/r1uk86/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Organic Farming / Organic Farming
Práce na příbuzné téma
-
Plodová zelenina - nutriční a gastronomický význam
Veronika Skupinová -
Možnosti aplikace rostlinných silic pro konzervaci plodové zeleniny z čeledi Solanaceae
Matěj Stárek -
Změny fyzikálních parametrů a látkového složení plodové zeleniny v průběhu skladování
Soňa Spáčalová -
Pěstování a odrůdový sortiment papriky roční
Mariya Suvorova -
Pěstování a odrůdový sortiment papriky roční
Alice Pavlíková
Názov
Vložil
Vložené
Práva