Výroba piva, změny a perspektivy po vstupu do EU – Zdeňka FRKALOVÁ
Zdeňka FRKALOVÁ
Bakalářská práce
Výroba piva, změny a perspektivy po vstupu do EU
Production of beer,perspective and the changes after entering to EU
Anotace:
Má bakalářská práce popisuje historii piva. Charakterizuje základní pivovarské suroviny a samotnou výrobu piva. Dále se zabývá vstupem České republiky do EU, její finanční perspektivou a změnami, které postihly zemědělství. Shrnuje výsledky pivovarství ve světě a trh s pivem. Zmiňuje se o úspěších českého piva na zahraničním trhu i u nás. Nakonec představuje novinky a trendy v oblasti pivovarnictví …víceAbstract:
My baccalaureate degree work describing the history of the beer. Characterizing the brewer's basic raw materials and production of beer it self. It also considers entering of Czech Republic to EU the financial perspective and the changes that affected our agriculture. My work is mentioning successes that Czech beer has on the foreign and domestic market. And eventually presents news and the trends …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2007
Zveřejnit od: 4. 6. 2007
Identifikátor:
5229
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 6. 2007
Citační záznam
Jak správně citovat práci
FRKALOVÁ, Zdeňka. Výroba piva, změny a perspektivy po vstupu do EU. Kroměříž, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 06. 2007
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 6. 2007 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Návrh opatření na zvýšení atraktivity ČR pro vstup zahraničních investorů
Oto Bc. Obdržálek -
Překážky vstupu Moldávie do EU
Anastasia Jiritkaia -
Proces konstruování rámců v interakci s ostatními účastníky diskursu: Analýza rámcování vstupu ČR do EU
Milan Hrubeš -
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
David Kij -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva
Viktoriia Kogustova -
Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku
Jan MÍŠEK -
Geografie piva - zhodnocení prostorového rozložení restauračních zařízení v Plzni dle nabídky točeného piva
Ondřej VÁCHAL