Gabriela Šamárková

Bachelor's thesis

Podniková kultura čajoven a kaváren, její rozvoj a optimalizace

Corporate Culture of Tea Rooms and Cafes, its Development and Optimization
Abstract:
Tato práce se zabývá podnikovou kulturou kaváren a čajoven v Moravskoslezském kraji. Cílem je analyzovat stav současného vnímání kavárenské a čajové kultury. Základními nástroji pro získávání dat bylo pozorování, rozhovor a dotazníkové šetření. Získané výsledky se pak staly podkladem pro navrhování optimalizace daných kultur.
Abstract:
This thesis deals with corporate culture of cafes and tearooms in the Moravian-Silesian Region. The aim is to analyze the current perception of coffee and tea culture. The basic tools used for the date acquisition were observation, interview and survey. These acquired results then became the foundation for designing the optimization of given cultures.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2019
  • Supervisor: Lucjan Klimsza
  • Reader: Pavel Stanovský

Citation record

Full text of thesis

Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita Ostrava