Podniková kultura čajoven a kaváren, její rozvoj a optimalizace – Gabriela Šamárková
Gabriela Šamárková
Bakalářská práce
Podniková kultura čajoven a kaváren, její rozvoj a optimalizace
Corporate Culture of Tea Rooms and Cafes, its Development and Optimization
Anotace:
Tato práce se zabývá podnikovou kulturou kaváren a čajoven v Moravskoslezském kraji. Cílem je analyzovat stav současného vnímání kavárenské a čajové kultury. Základními nástroji pro získávání dat bylo pozorování, rozhovor a dotazníkové šetření. Získané výsledky se pak staly podkladem pro navrhování optimalizace daných kultur.Abstract:
This thesis deals with corporate culture of cafes and tearooms in the Moravian-Silesian Region. The aim is to analyze the current perception of coffee and tea culture. The basic tools used for the date acquisition were observation, interview and survey. These acquired results then became the foundation for designing the optimization of given cultures.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2019
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/135515
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
- Vedoucí: Lucjan Klimsza
- Oponent: Pavel Stanovský
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠAMÁRKOVÁ, Gabriela. \textit{Podniková kultura čajoven a kaváren, její rozvoj a optimalizace}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/r45lcw/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of new retail business formats & Development Strategy Analysis of Yonghui Superstores new retail business
Xin Yao Lu -
Hydrogen strategy: A framing analysis of fossil industry
Michal Chlusta -
Analýza konkurence čajovny
Kateřina Závorková -
Feasibility study of a tearoom on Czech University of Life Sciences campus in Prague
Petra Jovbaková -
Analýza možností otvorenia študentské čajovne
Radka Flešárová -
Podnikatelský plán: založení kavárny "Let's Coffee" v obchodním centru
Yelena Vanina -
Rodinné farmy zaměřené na čaj a kávu a kreativní turismus: rozvoj komunit v thajské provincii Chiang Rai
Eliška Perutková