Bc. Kateřina Szarzecová
Master's thesis
Gastronomie francaise
French cuisine
Abstract:
The thesisi deals with a french gastronomy. The work is based on the fact that the process of teaching foreign language at primaty school should be enriched by different pedagogical methods. The theme of frech gastronomy it is interested sphere for children. At the same time it is an excellent instrument for enlargement od vocabulary. The aim of the thesis is to create pedagogical leags for teachers …moreAbstract:
Tématem mé diplomové práce je francouzská gastronomie a její uplatnění ve výuce francouzského jazyka na základních školách. Práce vychází ze skutečnosti, že výuku cizího jazyka je třeba zpestřit různými pedagogickými metodami. Téma gastronomie je oblastí, která žáky zajímá. Je zároveň výborným prostředkem pro zpestření slovní zásoby. Cílem praktické části práce je vytvořit pedagogické listy použitelné …more
Language used: French
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 5. 2010
Identifier:
https://is.muni.cz/th/bcvnm/
Thesis defence
- Date of defence: 14. 6. 2010
- Supervisor: doc. PhDr. Naděžda Krsková, CSc.
- Reader: Mgr. Marie Červenková, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Primary and Lower Secondary Schools / Lower Secondary School and Language School Teacher Training in French Language
Theses on a related topic
-
Speciality balkánské kuchyně typické pro oblast bulharského jižního černomořského pobřeží v městě Burgas a dalších jižních rezortech.
Jarmila Farníková Fabišová -
Japonská gastronomie jako součást kulturní tradice národa
Pavlína Stachová -
Gastronomie vybraných regionů Francie
Jana Čadová -
Přírodní a kulturně-historické zajímavosti jižní Francie
Martina Dreslerová -
Francie-země tisíce barev, vůní a chutí
Barbora HOŠKOVÁ -
Základní rysy gastronomie Francie a Španělska.
Ingrid PTÁČKOVÁ