Studium a potravinářské užití netradičních druhů vlákniny z bambusu a plodu baobabu – Eliška Petríková
Eliška Petríková
Bakalářská práce
Studium a potravinářské užití netradičních druhů vlákniny z bambusu a plodu baobabu
Study and food using of non-traditional fiber types from bamboo and baobab fruit
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PETRÍKOVÁ, Eliška. \textit{Studium a potravinářské užití netradičních druhů vlákniny z bambusu a plodu baobabu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/r57az0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.