Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky ) – Michaela JEČMENOVÁ
Michaela JEČMENOVÁ
Bachelor's thesis
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Food safety in catering-HACCP, processes based on HACCP (introduction of these processes in particular establishment, development, hardships, results)
Abstract:
Bezpečnost pokrmů v gastronomii se považuje z hygienického hlediska za nejdůležitější. Zajištění této skutečnosti je mimo jiné zakotveno i v zákonné povinnosti vytvořit jeden nebo více postupů založených na zásadách HACCP a podle nich postupovat (kapitola I, článek 5, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin. Požadavky, které jsou kladeny na stravovací zařízení, se …moreAbstract:
Food safety in catering is considered highly important from the point of view of hygiene. It is therefore a duty stipulated in the statute to create one or more processes to be followed based on HACCP principles (chapter I, article 5, Regulation (EC) No. 852/2004 of the European Parliament and of the Council on the Hygiene of Foodstuffs. The requirements on catering establishments are included in the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2009
Accessible from:: 6. 5. 2009
Identifier:
13476
Thesis defence
- Date of defence: 18. 6. 2009
- Supervisor: MUDr. Dagmar Smitková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JEČMENOVÁ, Michaela. \textit{Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Studies. 2009. Available from: https://theses.cz/id/r5bkh3/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
JEČMENOVÁ, Michaela. Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky ). Č. Bud., 2009. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 06. 05. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 6. 5. 2009 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUniversity of South Bohemia in České Budějovice
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / field:
Public Health Service / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub
Vendula SOBOTKOVÁ -
Záchrana osob z jeskyní a podzemních systémů z pohledu zdravotnického záchranáře
Jan Filka -
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
Veronika Krejčová -
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
Anna Köppelová -
Mikrobiologická kvalita sušených potravin
Veronika Brettfeldová -
Escherichia coli jako alimentární patogen a příčina kažení potravin
Martina Smejkalová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights