Modifikace postupů výroby běžného pšeničného pečiva – Bc. Kamila Mayerová
Bc. Kamila Mayerová
Diplomová práce
Modifikace postupů výroby běžného pšeničného pečiva
Modification of manufacturing processes of common wheat bakery products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAYEROVÁ, Kamila. \textit{Modifikace postupů výroby běžného pšeničného pečiva}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/r5tivl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.