Bc. Barbora Kozubíková

Diplomová práce

Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení

Rheological Properties of Processed Cheese during Cooling
Anotace:
Tato diplomová práce vypracovaná v rámci studia Chemie a technologie potravin na Technologické fakultě Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývá reologickými vlastnostmi tavených sýrů v průběhu chlazení. Teoretická část diplomové práce uvádí charakteristiku tavených sýrů, zabývá se jejich výrobou a faktory, jež ovlivňující jejich konzistenci. Praktická část práce popisuje přípravu modelových tavených …více
Abstract:
This diploma thesis, written within the Chemistry and Food Technology studies at Faculty for Technology, Tomas Bata University in Zlín, deals with rheological characteristics of processed cheese during the cooling process. The theoretical part of the thesis presents characteristics of processed cheese, deals with its production and factors, which influence its consistency. The practical part describes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Kozubíková, Barbora. Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe