Tomáš Krejča

Bakalářská práce

Patogenní mikroorganismy v mléce

Pathogenic microorganisms in milk
Anotace:
Potraviny obecně představují ideální podmínky pro působení a rozvoj pestré škály mikroorganismů. Tím může být porušena zdravotní nezávadnost potravin a potravina se stává nebezpečnou. Konzumace kontaminovaných potravin může zapříčinit nepříjemná až závažná onemocnění, v některých případech i smrt. Mléko je produkt mléčné žlázy savců vylučovaný během laktace a hraje významnou roli ve výživě člověka …více
Abstract:
Food in general provide ideal conditions for a diverse range of microorganisms to act and grow. This can compromise the healthfulness of the food and make it unsafe. Consumption of contaminated food can cause unpleasant or even serious illnesses, in some cases even death. Milk is a product of the mammary gland of mammals secreted during lactation and has an important role in human nutrition, primarily …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.
  • Oponent: Roman Švejstil, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Bakalářský studijní program:
Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses r72x0c r72x0c/2
23. 4. 2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.