Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin – Bc. Anežka Nováková
Bc. Anežka Nováková
Master's thesis
Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
Influence of electrodialysis on functional properties of whey proteins
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOVÁKOVÁ, Anežka. \textit{Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/r73nqd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.