Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior – Zuzana JANOVSKÁ
Zuzana JANOVSKÁ
Bachelor's thesis
Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
The system of Critical Points in the Cuisine of Junior Hotel
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je všeobecné vysvětlení systému Kritických a kontrolních bodů ? HACCP a následně popis zavedeného systému HACCP v kuchyni Hotelu Junior. V této práci je uveden popis a principy daného systému, předpisy legislativy pro hygienu veřejného stravování, definice základních pojmů, dále sestavení diagra-mu výrobního procesu a provedení analýzy nebezpečí. V praktické části se bakalářská …moreAbstract:
The aim of this bachelor?s thesis is the general explanation of the critical and checking points system ? HACCP and the description of the established HACCP system in the Ju-nior Hotel?s kitchen. There is also description of the system?s principles, hygienic regula-tion of the community feeding, definition of the basic concepts, the draw of the production process graph and execution of possible danger …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
22725
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Veronika Zámečníková
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
JANOVSKÁ, Zuzana. Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Systém HACCP v gastronomii
Radka KOSTILNÍKOVÁ -
Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Denisa Tomková