Zuzana JANOVSKÁ

Bakalářská práce

Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior

The system of Critical Points in the Cuisine of Junior Hotel
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je všeobecné vysvětlení systému Kritických a kontrolních bodů ? HACCP a následně popis zavedeného systému HACCP v kuchyni Hotelu Junior. V této práci je uveden popis a principy daného systému, předpisy legislativy pro hygienu veřejného stravování, definice základních pojmů, dále sestavení diagra-mu výrobního procesu a provedení analýzy nebezpečí. V praktické části se bakalářská …více
Abstract:
The aim of this bachelor?s thesis is the general explanation of the critical and checking points system ? HACCP and the description of the established HACCP system in the Ju-nior Hotel?s kitchen. There is also description of the system?s principles, hygienic regula-tion of the community feeding, definition of the basic concepts, the draw of the production process graph and execution of possible danger …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22725

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Veronika Zámečníková

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JANOVSKÁ, Zuzana. Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe