Bc. Linda Faicová

Bakalářská práce

Využití netradičních surovin v cukrářské výrobě

The Use of Nontraditional Raw Materials in in Pastry and Cake Making
Anotace:
Práce se zabývá využitím netradičním surovin v cukrářství. Cílem této práce je shrnout a specifikovat příčiny a následky aplikace netradičních surovin na celkovou kvalitu cukrářských výrobků a zhodnotit za pomoci dotazníkového šetření postoj spotřebitelů k netradičním surovinám v cukrářství. K dosažení cílů práce využívá kvalitativní metody – řízené rozhovory s vybranými cukrářskými podniky a kvantitativní …více
Abstract:
The Bachelor’s Dissertation deals with use of nontraditional raw materials in in pastry and cake making. The aim of this work is to summarize and specify the causes and consequences of the application of nontraditional raw materials on the overall quality of confectionary products and to evaluate, with the help of a questionnaire survey, the attitudes of consumers towards nontraditional raw materials …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/httqk/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví