Vliv genotypu a různých způsobů zpracování na antioxidační aktivitu a obsah antioxidantů vybraných minoritních plodin – Klára Podráská
Klára Podráská
Diplomová práce
Vliv genotypu a různých způsobů zpracování na antioxidační aktivitu a obsah antioxidantů vybraných minoritních plodin
Effect of genotype and different modes of processing on antioxidant activity and content of antioxidants in selected minor crops
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PODRÁSKÁ, Klára. \textit{Vliv genotypu a různých způsobů zpracování na antioxidační aktivitu a obsah antioxidantů vybraných minoritních plodin}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/r7vrtj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva