Spolehlivost metod určených pro průkaz falšování potravin – Bc. Hana Kratochvilová
Bc. Hana Kratochvilová
Bakalářská práce
Spolehlivost metod určených pro průkaz falšování potravin
Reliability of the methods for detecting food adulteration
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRATOCHVILOVÁ, Hana. \textit{Spolehlivost metod ~určených pro průkaz falšování potravin}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/r89te0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.