Waste of food by consumers in gastronomic establishments – Bc. Karla Procházková
Bc. Karla Procházková
Diplomová práce
Waste of food by consumers in gastronomic establishments
Plýtvání potravinami konzumenty v gastro provozech
Anotace:
The aim of the diploma thesis is to identify and understand the factors that lead the guests of the selected gastronomic establishment to waste food. Primary and secondary data collection will be used to obtain relevant data. Based on the findings of the experiment and deep interviews, recommendations will be made that should help prevent and reduce food waste.Abstract:
Diplomová práce má za cíl zjistit a pochopit faktory, které vedou hosty vybraného gastro provozu k plýtvání potravinami. Pro získání relevantních dat bude využit primární a sekundární sběr dat. Na základě poznatků z experimentu a hloubkových rozhorů budou stanovena doporučení, která by měla pomoci předcházet plýtvání potravinami a tím jej snížit.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 6. 2022
- Vedoucí: doc. Ing. Lea Kubíčková, Ph.D.
- Oponent: Lucie Veselá, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor / specializace:
Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický / Komerční komunikace
Práce na příbuzné téma
-
Plýtvání potravinami a potravinové banky ve zvoleném regionu
Simona SCHULDESOVÁ -
Plýtváni potravinami: student jako spotřebitel
Tereza Holubová -
Plýtvání domácností potravinami v okrese Praha-východ
Lucie Říhová -
Instagram jako komunikační nástroj prevence plýtvání potravinami u generace Z
Tereza Štěpánková -
Plýtvání potravinami v rámci dodavatelského řetězce
Tereza Blinková -
Plýtvání potravinami a jeho eliminace ve vybraném hotelovém subjektu
Lucie Peremská -
Mladí skauti a jejich přístup k problému plýtvání potravinami
Martina Tvrdoňová -
Problematika plýtvání potravinami v okrese Uherské Hradiště
Lucie Slaníková