Bc. Karla Procházková

Diplomová práce

Waste of food by consumers in gastronomic establishments

Plýtvání potravinami konzumenty v gastro provozech
Anotace:
The aim of the diploma thesis is to identify and understand the factors that lead the guests of the selected gastronomic establishment to waste food. Primary and secondary data collection will be used to obtain relevant data. Based on the findings of the experiment and deep interviews, recommendations will be made that should help prevent and reduce food waste.
Abstract:
Diplomová práce má za cíl zjistit a pochopit faktory, které vedou hosty vybraného gastro provozu k plýtvání potravinami. Pro získání relevantních dat bude využit primární a sekundární sběr dat. Na základě poznatků z experimentu a hloubkových rozhorů budou stanovena doporučení, která by měla pomoci předcházet plýtvání potravinami a tím jej snížit.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 6. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Lea Kubíčková, Ph.D.
  • Oponent: Lucie Veselá, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Provozně ekonomická fakulta

Magisterský studijní program / obor / specializace:
Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický / Komerční komunikace