Waste of food by consumers in gastronomic establishments – Bc. Karla Procházková
Bc. Karla Procházková
Master's thesis
Waste of food by consumers in gastronomic establishments
Plýtvání potravinami konzumenty v gastro provozech
Abstract:
The aim of the diploma thesis is to identify and understand the factors that lead the guests of the selected gastronomic establishment to waste food. Primary and secondary data collection will be used to obtain relevant data. Based on the findings of the experiment and deep interviews, recommendations will be made that should help prevent and reduce food waste.Abstract:
Diplomová práce má za cíl zjistit a pochopit faktory, které vedou hosty vybraného gastro provozu k plýtvání potravinami. Pro získání relevantních dat bude využit primární a sekundární sběr dat. Na základě poznatků z experimentu a hloubkových rozhorů budou stanovena doporučení, která by měla pomoci předcházet plýtvání potravinami a tím jej snížit.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 5. 2022
Thesis defence
- Date of defence: 27. 6. 2022
- Supervisor: doc. Ing. Lea Kubíčková, Ph.D.
- Reader: Lucie Veselá, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PROCHÁZKOVÁ, Karla. \textit{Waste of food by consumers in gastronomic establishments}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Business and Economics. 2022. Available from: https://theses.cz/id/r9bxyz/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsMaster programme / field / specializace:
Economics and Management / Business Economics and Management / Commercial Communications
Theses on a related topic
-
Plýtvání potravinami a potravinové banky ve zvoleném regionu
Simona SCHULDESOVÁ -
Plýtváni potravinami: student jako spotřebitel
Tereza Holubová -
Plýtvání domácností potravinami v okrese Praha-východ
Lucie Říhová -
Instagram jako komunikační nástroj prevence plýtvání potravinami u generace Z
Tereza Štěpánková -
Plýtvání potravinami v rámci dodavatelského řetězce
Tereza Blinková -
Plýtvání potravinami a jeho eliminace ve vybraném hotelovém subjektu
Lucie Peremská -
Mladí skauti a jejich přístup k problému plýtvání potravinami
Martina Tvrdoňová -
Problematika plýtvání potravinami v okrese Uherské Hradiště
Lucie Slaníková