Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby. – Bc. Martina Haugwitzová
Bc. Martina Haugwitzová
Diplomová práce
Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
A study tracking the salt content of foods and meals at selected facilities providing catering services.
Anotace:
Cílem práce je sledování a monitorování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve stravovacích službách ve vybraných zařízeních sociálních služeb (domovy pro seniory, pečovatelské služby) a zdravotnických zařízení (nemocnice - porodnická oddělení). Výběr těchto stravovacích zařízení byl zaměřen na nejrizikovější skupiny dospělé populace, mezi něž patří nastávající a kojící matky, nemocní a staří lidé …víceAbstract:
AbstractThe aim is to monitor the salt content of foods and meals in catering services at selected social care facilities (elderly homes, nursing services) and health care facilities (hospital maternity ward). The monitoring focuses on catering facilities serving to the vulnerable groups of population like as elderly and sick people, pregnant and breast feeding women. The methodology is based on …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Zdeňka Wittlingerová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HAUGWITZOVÁ, Martina. \textit{Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta životního prostředí. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/r9f2xq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta životního prostředíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta životního prostředíMagisterský studijní program / obor:
Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa
Práce na příbuzné téma
-
Metabolický a zdravotní význam chloridu sodného pro lidský organismus.
Marta Veselková -
Potassium chloride production process - solid phase modelling and optimization via AspenPlus simulation software
Dhruba Jyoti Deb -
Metabolický a zdravotní význam chloridu sodného pro lidský organismus.
Marta Veselková -
Studium selektivity při odsolování vodných roztoků síranu a chloridu sodného pomocí elektrodialýzy
David Minx -
Vplyv chloridu sodného na sekundárne metabolity u jednobunkovej riasy Chlamydomonas reinhardtii
Vladimíra Tarbajová -
The search for women's freedom and sexual identity in Patricia Highsmith's novel The Price of Salt
Mariia DUSHENINA -
Effect of melter feed composition on the molten salt migration during melting
John Khawand
Název
Vložil
Vloženo
Práva