Optimalizace objemu výstřelkové vody při vyslazování mláta pro různé typy piva – Bc. Anežka Prokopiusová
Bc. Anežka Prokopiusová
Diplomová práce
Optimalizace objemu výstřelkové vody při vyslazování mláta pro různé typy piva
The optimisation of the sparging water volume for different kind of beer
Anotace:
Diplomová práce se zabývala procesem scezování a vyslazování mláta u různých typů piv ve spolupráci s Experimentálním a demonstračním pivovarem Výukového centra zpracování zemědělských produktů Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. Cílem diplomové práce bylo ověřit vliv mletí sladu na zisk extraktu rmutováním. Dalším cílem bylo prokázat vliv objemu vyslazovací vody při scezování …víceAbstract:
This master thesis dealt with the process of mashing and sparging of the mash for different types of beers in cooperation with the Experimental and demonstrational Brewery of the Teaching Centre for Processing of Agricultural Products of the Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. The aim of the thesis was to verify the effect of malt milling on extract gain by mashing. Another objective …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 5. 2024
- Vedoucí: doc. Ing. Ladislav Chládek, CSc.
- Oponent: Petr Vaculík, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaMagisterský studijní program:
Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva