Bc. Lucie Doktorová

Diplomová práce

Kvalita výuky odborných předmětů gastronomických oborů

Quality of teaching specialized subjects of gastronomic disciplines
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá kvalitou výuky odborných předmětů v gastronomických oborech. Teoretická část vymezí pojem gastronomie i to jaké obory se dají v gastronomii studovat. Dále se práce zaměřuje na kvalitu výuky a na faktory, které ji mohou ovlivňovat. Data se opírají jak o odbornou literaturu, tak i osobní zkušenosti autorky a třech dalších respondentek, které se rozhodly účastnit výzkumu …více
Abstract:
This diploma thesis deals with the quality of the teaching of profes-sional subjects in gastronomy. The theoretical part defines the concept of gastronomy and what fields can be studied in gastronomy. Fur-thermore, the work focuses on the quality of teaching and on the fac-tors that can influence it. The data is based on both professional litera-ture and the personal experiences of the author and three …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2024
  • Vedoucí: doc. Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta