Modernizace odborného výcviku oboru Kuchařské práce – Mgr. Ivana Hejduková
Mgr. Ivana Hejduková
Bakalářská práce
Modernizace odborného výcviku oboru Kuchařské práce
Modernize of Special Training at The Branch Cooking Works
Anotace:
V této bakalářské práci jsem se zaměřila na modernizaci odborného výcviku oboru Kuchařské práce, kde ve všech ročnících je navržen nový tematický plán, přípravy na učební den a odborný text k daným tématům, který je obohacen o nové poznatky z moderní gastronomie.Abstract:
I addicted to renovation of Special Training at the section Cooking Works in this bachelor text, where is put forward new thematic plan in all year-classes, preparations for learning day including special exit Themis, which is upgraded by new modern gastronomy knowledges.Klíčová slova
Bylinky didaktické zásady grilování modernizace odborný výcvik ochucovadla příprava na vyučování studené omáčky ke grilovaným masům tematické plány učební dokumenty vyučovací metody. Herbal didactic principles grilling renovation special practice seasons preparation for learning cold sauces for grill meat thematic plans learning documents learning methods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2008
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/jmbfw/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 5. 2008
- Vedoucí: Ing. Pavla Stejskalová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Using a solar drier for preparation of traditional Vietnamese beef jerky
Jan Staš -
The Impact of CLIL on Pupils' Content Learning
Adéla Štěpánková -
Learning needs of senior English learners
Tereza Bořková