Sabina Kuncířová

Diplomová práce

Stravovací zařízení pro turisty celiaky v regionu Hl. města Prahy

Restaurants in Prague suitable for people who suffer from celiac disease
Anotace:
Hlavním cílem této diplomové práce je analyzovat pražská stravovací zařízení, která ve své standardní nabídce poskytují i bezlepkové pokrmy pro celiaky. V teoretické části je vymezen pojem celiakie, historie onemocnění, symptomy a další. Jedním z cílů pratické části je návrh trhací mapy s vyznačenými podniky nabízející bezlepkové pokrmy. V závěrečné části byl proveden terénní výzkum mezi turisty, jestli …více
Abstract:
The main aim of this thesis is to analyse restaurants in Prague which offer special dishes for people who suffer from celiac disease. Theoretical part consists of definition and history of celiac disease, symptoms of celiac disease etc. One of the aims of the practical part is to create a free city map with marked restaurants suitable for people who suffer from celiac disease. The author conducted …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 9. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2016
  • Vedoucí: Josef Abrhám
  • Oponent: Hana Musílková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/49210