Michal KUBĚNA

Bakalářská práce

Co lze rozumět pod pojmem kvalita vína

What is meant by the Term Wine Quality.
Anotace:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je pojednání o kvalitě vína. V úvodu se zabývám základním rozdělením vín, následují stanovištní a pěstitelské podmínky, výroba, zpracování, enologické a hygienické normativy. V závěru je popisováno skladování, distribuce a výrobně ekonomická efektivita. Dodržování doporučených normativů má rozhodující vliv na kvalitu vína. K práci bylo využito textových materiálů různých …více
Abstract:
The main concept of this bachelor thesis is to be a treatise on the quality of wince. In the introduction, the fundamental qualification of wines is mentioned, followed by the conditions of location, wine growing, production, enological and hygienic normatives. The conclusion is focused on the description of storage, distribution and production-economy efficiency. It is crucial for the quality of wine …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2014
Zveřejnit od: 16. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Vlastimil Fic, DrSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KUBĚNA, Michal. Co lze rozumět pod pojmem kvalita vína. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii