Pavel Veselý

Bakalářská práce

Kávová kultura v Praze

Coffee culture in Prague
Anotace:
Cílem práce je analýza stavu současného pražského kavárenství. Práce ve své finální podobně tenduje k analýze nabídky tradičních a alternativních způsobů přípravy kávy. K úspěšnému naplnění cíle práce bylo provedeno kvalitativní šetření deseti kavárenských zařízení v Praze. Práce přináší komplexní analýzu současného stavu pražského kavárenství, na jehož základě byl zpracován návrh nového typologického …více
Abstract:
The thesis is aimed at analysis of status quo of Prague cafes. The thesis in its final form tends to analysis of the of offer traditional and alternative ways of coffee brewing. Ten cafes in Prague were qualitatively analyzed to achieve the aim of this thesis. The thesis presents comprehensive analysis of status quo of Prague cafe industry on which basis a proposal of new theoretical dividing of Prague …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
  • Oponent: Ing. Dana Johnová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví