Pavel Veselý
Bachelor's thesis
Kávová kultura v Praze
Coffee culture in Prague
Abstract:
Cílem práce je analýza stavu současného pražského kavárenství. Práce ve své finální podobně tenduje k analýze nabídky tradičních a alternativních způsobů přípravy kávy. K úspěšnému naplnění cíle práce bylo provedeno kvalitativní šetření deseti kavárenských zařízení v Praze. Práce přináší komplexní analýzu současného stavu pražského kavárenství, na jehož základě byl zpracován návrh nového typologického …moreAbstract:
The thesis is aimed at analysis of status quo of Prague cafes. The thesis in its final form tends to analysis of the of offer traditional and alternative ways of coffee brewing. Ten cafes in Prague were qualitatively analyzed to achieve the aim of this thesis. The thesis presents comprehensive analysis of status quo of Prague cafe industry on which basis a proposal of new theoretical dividing of Prague …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 4. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12207/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2014
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová
- Reader: Ing. Dana Johnová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.