Pavel Veselý

Bachelor's thesis

Kávová kultura v Praze

Coffee culture in Prague
Abstract:
Cílem práce je analýza stavu současného pražského kavárenství. Práce ve své finální podobně tenduje k analýze nabídky tradičních a alternativních způsobů přípravy kávy. K úspěšnému naplnění cíle práce bylo provedeno kvalitativní šetření deseti kavárenských zařízení v Praze. Práce přináší komplexní analýzu současného stavu pražského kavárenství, na jehož základě byl zpracován návrh nového typologického …more
Abstract:
The thesis is aimed at analysis of status quo of Prague cafes. The thesis in its final form tends to analysis of the of offer traditional and alternative ways of coffee brewing. Ten cafes in Prague were qualitatively analyzed to achieve the aim of this thesis. The thesis presents comprehensive analysis of status quo of Prague cafe industry on which basis a proposal of new theoretical dividing of Prague …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 6. 2014
  • Supervisor: Ing. Pavla Burešová
  • Reader: Ing. Dana Johnová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management

Theses on a related topic