Analýza kvality služeb vybraných stravovacích zařízení v Jihlavě – Petra Peštálová
Petra Peštálová
Bakalářská práce
Analýza kvality služeb vybraných stravovacích zařízení v Jihlavě
Anotace:
Cílem bakalářské práce je analýza nabídky a kvality služeb ve vybraných restauracích v Jihlavě. Metodou kvalitativního výzkumu, mystery shoppingu, analyzovat kvalitu služeb v jihlavských restauracích typu Steak house, a to na základě předem stanovených kritérií. Závěrem bude hodnocení kvality a návrhy na zlepšení nabízených služeb.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.