Školní stravování v České republice a ve Francii – Bc. Alena DANÍČKOVÁ
Bc. Alena DANÍČKOVÁ
Bachelor's thesis
Školní stravování v České republice a ve Francii
School food in the Czech republic and in France
Anotácia:
Cílem mé bakalářské práce byl průzkum, jenž měl zjistit, jaký je rozdíl mezi stravováním zprostředkovaným firmou nebo vytvořeným jídelníčkem vedoucí jídelny. Dále jsem chtěla zjistit, jaký je rozdíl mezi stravováním na základních školách v České republice a ve Francii. Zaměřila jsem se na sestavu jídelních lístků, které připravuje firma Scolarest a porovnávala jsem jídelníček, který připravuje vedoucí …viacAbstract:
The goal of my bachelor's work was to compare the differences between preparing meals by a private company and preparing meals by specialist in secondary school. Also I wanted to find out what is the difference between diet in elementary schools in the Czech Republic and in France. I focused on the report of the menus, which are prepared by the company Scolarest and compared a list with menus, which …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Zverejniť od: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: PhDr. Alice Strnadlová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
DANÍČKOVÁ, Alena. Školní stravování v České republice a ve Francii. Ostrava, 2013. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 12. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakultaUniversity of Ostrava
Pedagogical FacultyBachelor programme / odbor:
Specialization - Pedagogy / občanská výchova - výchova ke zdraví (negarantovaný rozvrh)
Práce na příbuzné téma
-
Glykemický index potravin a jeho stanovení
Aneta Špiláčková -
Modernizace výukového textu předmětu Potraviny a výživa, se zaměřením na zdravý životní styl
Veronika Mitrovská