Petra Zídková

Bakalářská práce

Tradice pohostinství v České republice

Tradition of hospitality in Czech Republic
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou tradičních restaurací v centru Prahy. V teoretické části práce jsou vysvětleny základní pojmy pohostinství a tradice, následně je zde nastíněna historie pohostinství a vybrané zvyky a tradice v gastronomii. V analytické části práce je nejprve představena česká gastronomie a projekty podporující tradiční a regionální gastronomii. K hodnocení jsou vybrané provozovny …více
Abstract:
This bachelor´s dissertation focuses on analysis of traditional restaurants in the centre of Prague. Basic terms of hospitality and tradition are explained in the theoretical part. Then are briefly presented the history of hospitality and special habits and tradition in gastronomy. The analytic part is opened with introduction to Czech gastronomy and projects that are promoting and supporting Czech …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Eliška Smotlachová
  • Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze