Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů – Bc. Josef Balák
Bc. Josef Balák
Master's thesis
Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
The influence of fermentation technology on volatile compounds profile of spirits
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BALÁK, Josef. \textit{Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/riwc6q/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biotechnology and Bioengineering
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.