Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů – Bc. Josef Balák
Bc. Josef Balák
Diplomová práce
Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
The influence of fermentation technology on volatile compounds profile of spirits
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BALÁK, Josef. \textit{Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/riwc6q/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biotechnologie a bioinženýrství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.