Nové trendy v nápojovej gastronómií vo vzťahu k surovinám – Alexander Bazovský
Alexander Bazovský
Bachelor's thesis
Nové trendy v nápojovej gastronómií vo vzťahu k surovinám
Abstract:
Bakalárska práca sa zameriava na nové trendy v nápojovej gastronómií vo vzťahu k surovinám. Obsahom teoretickej časti sú vybrané suroviny, ich spôsob skladovania, technologické postupy používané na ich spracovanie a získanie. Ďalej sú v nej spomenuté/zmienené nové trendy. V praktickej časti sú pomocou dotazníkového šetrenia pre 2 skupiny respondentov, zisťované informácie o využívaní a povedomia nových …moreAbstract:
Bachelor thesis is focused on new trends in beverage gastronomy in relation to raw materials. Theoretical part contains selected raw materials, the way of their storage, the technological processes used for their processing and obtaining. Further, we mention new trends. In the practical part, a questionnaire survey is conducted for 2 groups of respondents, information on exploitation and awareness …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2018
Identifier:
http://theses.cz/id/rjejo2/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2018
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Theses on a related topic
-
Nové trendy v cukrářství
Alena Trojanová -
Nové trendy v marketingové komunikaci
Waschek Waschek -
Nové trendy v marketingové komunikaci
Veronika Lysková -
Nové sofistikované trendy v personalistice
Petra Svoboda -
Nové trendy v získávání zaměstnanců
Petr Eber -
Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
Luboš Caninec -
Nové trendy při výběru zaměstnanců
Veronika Sedláková -
Nové trendy v podnikání v cestovním ruchu
Pátková Pátková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Bazovský, A.
13/4/2018