Nové trendy v nápojovej gastronómií vo vzťahu k surovinám – Alexander Bazovský
Alexander Bazovský
Bakalářská práce
Nové trendy v nápojovej gastronómií vo vzťahu k surovinám
Anotace:
Bakalárska práca sa zameriava na nové trendy v nápojovej gastronómií vo vzťahu k surovinám. Obsahom teoretickej časti sú vybrané suroviny, ich spôsob skladovania, technologické postupy používané na ich spracovanie a získanie. Ďalej sú v nej spomenuté/zmienené nové trendy. V praktickej časti sú pomocou dotazníkového šetrenia pre 2 skupiny respondentov, zisťované informácie o využívaní a povedomia nových …víceAbstract:
Bachelor thesis is focused on new trends in beverage gastronomy in relation to raw materials. Theoretical part contains selected raw materials, the way of their storage, the technological processes used for their processing and obtaining. Further, we mention new trends. In the practical part, a questionnaire survey is conducted for 2 groups of respondents, information on exploitation and awareness …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/rjejo2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2018
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
-
Nové trendy v cukrářství
Alena Trojanová -
Nové trendy v marketingové komunikaci
Waschek Waschek -
Nové trendy v marketingové komunikaci
Veronika Lysková -
Nové trendy v získávání zaměstnanců
Petr Eber -
Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
Luboš Caninec -
Nové sofistikované trendy v personalistice
Petra Svoboda -
Nové trendy při výběru zaměstnanců
Veronika Sedláková -
Nové trendy v podnikání v cestovním ruchu
Pátková Pátková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Bazovský, A.
13. 4. 2018