Kristýna Klimšová

Bakalářská práce

Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost

Technology of Production of Traditional Cooked Meat Products and Requirements for Their Guality
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaobírá problematikou tradičních vařených masných výrobků. Popisuje aktuální legislativní rozdělení produktů masné výroby a zaměřuje se na sortiment vařených masných výrobků v tuzemsku i v zahraničí. Srovnává preference spotřebitelů a rozdíly v recepturách jednotlivých zemí. Nachází se zde informace o procesu výroby těchto produktů masného průmyslu. Je zde vyobrazen postup …více
Abstract:
This theses deals with the problematic of traditional cooked meat production. It describes the current legislative division of meat products and focuses on the range of cooked meat products in the country and abroad. It compares consumer preferences and differences in recipes of individual countries. There is information about the production process of these meat industry products. It points out the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta