Využití hydrodynamické kavitace v procesu chmelovaru – Bc. Petra Karásková
Bc. Petra Karásková
Master's thesis
Využití hydrodynamické kavitace v procesu chmelovaru
Use of hydrodynamic cavitation in wort boiling
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KARÁSKOVÁ, Petra. \textit{Využití hydrodynamické kavitace v procesu chmelovaru}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/rkwpvr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biotechnology and Bioengineering
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.